Pályafoglalás

Teniszpálya foglalása a téli szezonban online módon is lehetséges a veszprémi Jutasi úti Sportcentrum területén. A sátorban 3 pálya áll rendelkezésre, melyek elérhetőségéről is itt lehet tájékozódni. A foglalási igényt legkésőbb 1 órával korábban jelezni kell, a rendszerben is csak ezek az időpontok elérhetőek. Kérjük, hogy adja meg a telefonszámát, hogy az esetleges változásokról értesíteni tudjuk. Természetesen lehetőség van telefonos pályafoglalásra is az alábbi számokon:

+36703650609
+36204104910


Fontos információk:

  • A rendszerben csak a szabad időpontok elérhetően. Online foglalás esetén az adott pálya az adott időpontban azonnal foglalttá válik, ezért kérjük csak a valós pályafoglalási igényeket rögzítsék.
  • A sátor kizárólag akkor tart nyitva, ha az adott időben van foglalás valamelyik pályára. Éppen ezért kérjük, hogy a foglalásnál mindenképpen olyan időpontot válasszon, ahol közvetlenül előtte vagy utána már minden pálya foglalt. Különállóan foglalt óra esetében (ahol van még előtte vagy utána szabad pálya) nem tudjuk biztosítani a sátor nyitvatartását és fűtését.
  • Este 9-től 10 óráig kizárólag egyszerre 2 pályát lehet csak foglalni, ha üres minden pálya (ha van már legalább 1 pálya foglalva ebben az időben, akkor lehet egyet is mellé foglalni).
  • A választható játékidők: 1 – 1,5 (ez főleg a napszak elején/végén elérhető) – 2 óra
  • A hétvégi pályák elérhetőségéről kérjük a fenti telefonszámokon érdeklődjenek.

A foglalás menete:
Kérjük, válassza ki a foglalni kívánt dátumot, majd a megjelenő időpontok közül kattintson a kívánt kezdési órára egy szabad pályán. Ezután az adatok megadása után a Foglalás gombra kattintva véglegesíthető a folyamat. A foglalásról visszaigazoló emailt küldünk.


Válasszon egy elérhető napot!