Tenisziskola Veszprém (TVSE) Páros Nyílt Teniszverseny (2021 ösz)

A Tenisziskola Veszprém Sportegyesület (TVSE) idén már 2. alkalommal szervezte meg a Páros Nyílt Teniszversenyt, amely a Jutasi úti Sportcentrumban 5 salakos pályáján zajlott 2021. szeptember 5-én a Laver Kft. szponzorálásával. Összesen 23 páros nevezett 4 kategóriában, így remek, családias hangulatban folytak a mérkőzések. A versenyzők között voltak apa – fia párosok (Antal Károly – Dr. Antal Norbert, Hermann Pál – Hermann Péter, Katona Imre – Katona Ádám), házaspárok a vegyes párosban (Antal Károly – Antal Károlyné) és volt egy nagymama – unoka vegyes páros nevező is (Farkasné Szlama Edit, Jelencsics Bálint). A verseny csoportokban kezdődött körmérkőzésekkel, majd a helyosztókkal folytatódott. Mindenki legalább 4 szettet játszott mire kialakult a végeredmény, de a több kategóriában is nevezőknek akár kétszer ennyi mérkőzés is jutott. A verseny színvonalát, hangulatát emelték a Zalaegerszegről, Budapestről és Székesfehérvárról érkezett női versenyzők, akik sorsolással kaptak veszprémi fiú párt.

A mérkőzések remek, nyári időben zajlottak és a jó hangulatot, játékkedvet jelzi, hogy a több kategóriában nevező résztvevők a csoportmérkőzések után külön kérésre játszották le egymással a dobogós helyeken kívüli helyosztókat is. Az egy szettes lebonyolításnak és a sok mérkőzésnek köszönhetően a párok megismerhették egymás játékstílusát, történeteit és új kapcsolatok, magas színvonalú vegyespárok születtek.

EREDMÉNYEK
Férfi Amatőr Páros
1. Katona Imre / Katona Ádám
2. Szabó Bence / Hermann Péter
3. Gyuk Péter / Kurucz Bence
3. Horváth István / Izsa Tivadar

Férfi Társasági Páros
1. Antal Károly / Dr. Antal Norbert
2. Berkecz József / Dr. Orbán György
3. Hermann Pál / Hermann Péter
3. Vági Zsolt / Márkus Ferenc

Amatőr Vegyespáros
1. Lukács Andrea / Lázár Ottó
2. Battancs Alexandra / Horváth István
3. Csalló Andrea / Szabó Bence
3. Patard Ágnes / Makay Károly

Társasági Vegyespáros
1. Bagi Ágnes / Rácz Zoltán
2. Farkasné Szlama Edit / Jelencsics Bálint
3. Beck Anikó / Hermann Pál

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a Tenisziskola Veszprém Sportegyesület által szervezett őszi páros versenyeken. Gratulálunk minden helyezettnek és szeretettel várunk titeket a jövőben megrendezésre kerülő hasonló hangulatú versenyeinkre is.

vehir.hu – Veszprém Opennel pezsdült fel újra a teniszélet