Tenisziskola Veszprém (TVSE) Páros Nyílt Teniszverseny (2021)

A Tenisziskola Veszprém Sportegyesület (TVSE) által szervezett Páros Nyílt Teniszverseny 2021. július 10.-én zajlott a Jutasi úti Sportcentrumban 5 salakos pályán a Balluff-Elektronika Kft. szponzorálásával. Összesen 17 páros nevezett 3 kategóriában, ami több, mint 30 résztvevőt jelentett, így remek hangulatban folytak a mérkőzések. A férfi amatőr és társasági kategóriák mellett vegyespáros versenyszámot is sikerült rendezni. Férfi amatőr páros és vegyespáros kategóriákban körmérkőzéseket rendeztünk, míg a férfi társasági páros meccseket két csoportban körmérkőzésekben, majd keresztbe játszással bonyolítottuk le.

A délelőtt folyamán először a társasági csoportmérkőzések és a vegyespáros szettjei kerültek megrendezésre, ehhez kapcsolódtak később az amatőrök is, végül pedig kora délután zárultak az utolsó, kupákért zajló mérkőzések. Az egy szettes lebonyolításnak és a sok pályának köszönhetően mindenki legalább 3 mérkőzést tudott játszani a verseny alatt. Az egyéni forduló után ismét láttunk izgalmas Tie Breakeket, kiemelkedő játékot és meglepetés győzelmeket. A meccsek közben a klubházban pihenhették ki fáradalmaikat a résztvevők, a napot pedig a kupák átadásával zártuk délután. Ismét készültünk büfével és bogrács ebéddel is, amiből a nagy létszám ellenéri még azon kitartó játékosoknak is jutott, akik a déli melegben fejezték be mérkőzéseiket.

EREDMÉNYEK
Férfi Amatőr Páros
1. Horváth István / Vörös László
2. Katona Ádám / Katona Imre
3. Gyuk Péter / Kurucz Bence
3. Makay Károly / Szabó István

Férfi Társasági Páros
1. Ortvein Zoltán / Váradi Imre
2. Jelencsics Bálint / Virág Vendel
3. Boros Attila / Lakatos Ferenc
3. Bódy Kornél / Dr. Orbán Csaba

Vegyespáros
1. Sallai Anikó / Vanyó Miklós
2. Tóth Krisztina / Horváth István
3. Bagi Ágnes / Rácz Zoltán
3. Tóth Brigitta / Rácz Barna

              

A pandémia és az azzal járó korlátozások után jó volt újra találkozni és átélni, átbeszélni a veszprémi teniszélet történéseit. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a Tenisziskola Veszprém Sportegyesület által szervezett egyéni és páros versenyeken az előző két hétvégén. Gratulálunk minden résztvevőnek és szeretettel várunk titeket a jövőben megrendezésre kerülő versenyeinkre is.

vehir.hu – Veszprém Opennel pezsdült fel újra a teniszélet

veol.hu – Veszprém Open: egyéniben, illetve párosban