Tenisziskola Veszprém (TVSE) Egyéni Nyílt Teniszverseny (2021)

A Tenisziskola Veszprém Sportegyesület (TVSE) által szervezett Veszprém Városi Egyéni Nyílt Teniszverseny 2021. július 3.-án zajlott a Jutasi úti Sportcentrumban 7 salakos pályán a Laver Kft. szponzorálásával. Az eleinte felhős, majd napos idő kiválóan alkalmas volt az izgalmas meccsek lebonyolítására. Az összesen 15 jelentkező 2 kategóriában küzdött egymással a trófeákért; az I. kategóriában 8, míg a II. kategóriában 7 induló volt. A délelőtt folyamán a csoport körmérkőzéseket rendeztük, a döntőkre pedig ebédidőben került sor egy kellemes bográcsozás közben.

Az egy szettes meccseknek köszönhetően minden indulónak lehetősége volt több mérkőzést is játszania, a keresztbe játszások során pedig több küzdelem is egy izgalmas Tie Breakben csúcsosodott ki. A jó hangulatú verseny közben megosztottuk egymással a meccsek és a veszprémi tenisz élet élményeit és pihenésként a wimbledoni küzdelmeket nézhették a résztvevők a büfével üzemelő klubházban. A napot a kupák átadásával zártuk délután.

EREDMÉNYEK
I. KATEGÓRIA
1. Doma Patrik
2. Szabó Bence
3. Bogdán Benedek / Gyuk Péter

II. KATEGÓRIA
1. Rácz Barna
2. Nagy Zsolt
3. Magyar Zoltán / Vándor András

 

Gratulálunk minden résztvevőnek és szeretettel várunk titeket a következő héten megrendezésre kerülő páros versenyre is.

vehir.hu – Veszprém Opennel pezsdült fel újra a teniszélet

veol.hu – Veszprém Open: egyéniben, illetve párosban