2020 – 2021 téli házibajnokság

Kedves Sporttársak!

Elindítottuk az új szezont, kezdődik a 2020/2021-es téli házibajnokság. Idén is sok nevezés érkezett, amit örömmel vettünk, azonban a vírushelyzet miatt a rendezés kiszámíthatatlan. A szezon alatt előfordulhatnak olyan időszakok, amikor a teniszpályán a játék szünetel, ezért kérjük a nevező játékosok megértését a bizonytalan helyzettel kapcsolatban. Reméljük, hogy minél több meccset meg tudunk rendezni az egészségügyi előírásoknak megfelelően. Részletes információ: teniszveszprem.hu/teli-hazibajnoksag-2020-2021/

A meccseket a veszprémi Jutasi úti Sportcentrum 3 fedett pályáján tartjuk hétvégente, ahol a Veszprém környéki teniszezőknek lehetősége nyílik megmérettetni magukat egy barátságos bajnokság keretében. Ebben a szezonban is több csoportot alakítottunk ki. A sorsolásról és a fejleményekről SMS-ben értesítünk mindenkit, ezt kérjük egy “OK” üzenettel nyugtázzátok.

Mindenkinek jó versenyzés kívánunk! Vigyázzunk egymásra, tartsuk be az előírásokat, hogy szeretett sportunkat újra vírusmentes környezetben játszhassuk.

Üdvözlettel:
TVSE csapat